Clara Fernàndez, subcampiona del concurs de perxa a l'European Youth Olympic Festival

L'atleta santcugatenca ha aconseguit una marca de 3,85 metres


  • Comparteix:

L'atleta santcugtenca Clara Fernàndez / Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

L'atleta santcugtenca Clara Fernàndez / Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

L'atleta santcugatenca del Club Muntanyenc Clara Fernàndez ha finalitzat subcampiona de la prova de perxa de l'European Youth Olympic Festival (EYOF) amb la selecció espanyola aquest dijous a Bakú, la capital d'Azerbaidjan. Fernàndez ha pujat al podi gràcies a la seva marca de 3,85 metres assolida en el primer els tres salts, i només s'ha vist superada per l'alemanya Sara Vogel, que ha aconseguit fer-se amb l'or gràcies a un salt de 4,06 metres. El bronze l'han compartit l'atleta danesa Klara Loessl i la suïssa Rebecka Krueger. D'aquesta manera, la perxista santcugatenca de 15 anys aconsegueix una medalla en la seva estrena a una competició internacional.

L'EYOF, que se celebra sota el paraigua del Comitè Olímpic Internacional (COI), és el primer gran esdeveniment esportiu europeu que es dirigeix a joves esportistes d'entre 14 a 18 anys. Aquesta competició també pertany als Comitès Olímpics Europeus (EOC).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.