La Cursa DiR-Mossos d'Esquadra llança preus d'inscripció especials a partir de 4 euros

L'oferta durarà fins aquest dimecres per a una cursa que se celebrarà el diumenge 20 d'octubre


  • Comparteix:

La cursa l'organitza Clubs DiR amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat i l'Ajuntament  / Foto: Comunicació DiR

La cursa l'organitza Clubs DiR amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat i l'Ajuntament / Foto: Comunicació DiR

Els santcugatencs que vulguin inscriure's a la propera Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat ja ho poden fer, i a partir de només 4 euros per a socis del DiR, 5 per als no socis. Es tracta d'una oferta especial que durarà fins aquest dimecres 7 i que ha llançat Clubs DiR amb l'objectiu d'incentivar les inscripcions, ja disponibles a través de la pàgina web oficial de la cursa. La cursa de 10 quilòmetres serà, a més, Campionat de Catalunya, com ja va avançar Cugat Mèdia.

L'onzena edició de la competició tindrà lloc a Sant Cugat el diumenge 20 d'octubre. Les inscripcions es limitaran a 5.000 places, i cada participant rebrà de regal una samarreta tècnica, una motxilla DiR i diversos regals d'espònsors. Els participants podran recollir l'obsequi i el dorsal a la Fira del Corredor, que se celebrarà els dies 18 i 19 d'octubre al costat del club Sant Cugat DiR.

Una cursa per a tots
La cursa comptarà amb modalitats de 10 i 5 quilòmetres, així com també amb la cursa infantil DiR Kids. El traçat llarg recorrerà el centre de Sant Cugat amb sortida al carrer de Cèsar Martinell i arribada a la Rambla del Celler, davant l'ajuntament. La modalitat de 5 quilòmetres sortirà i arribarà als mateixos punts. Per la seva banda, la Cursa DiR Kids se celebrarà el dissabte 19 d'octubre, a partir de dos quarts d'onze del matí, en diferents categories per a infants de fins a 14 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.