Mourad Mounim i Míriam Ortiz, nous campions de Catalunya de 10 quilòmetres a Sant Cugat

Eric Domingo i Mònica Crisol ha aconseguit el triomf a la categoria de 5 quilòmetres


  • Comparteix:

Mourad Mounim i Míriam Ortiz guanyen l'11a edició de la Cursa DiR- Mossos d'Esquadra i que és Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres. Mounim s'imposa amb autoritat amb un temps de 31 minuts i 30 segons. En categoria femenina, Ortiz guanya amb comoditat amb una marca de 36 minuts i 45 segons. Gairebé 1.000 participants han disputat la cursa de 5 i 10 quilòmetres. A la cursa de 5 quilòmetres, Eric Domingo i Mònica Crisol ha aconseguit el triomf amb autoritat.

La cursa ha modificat el seu traçat habitual per la vianantització de l'Avinguda de Cerdanyola, però ha continuat passant pels punts emblemàtics com el Monestir. El canvi de sortida, de Cèsar Martinell a l'Avinguda Pla del Vinyet, i convertir-se en Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres han estat les grans novetats. Mourad Mounim s'ha proclamat vencedor i campió català amb una marca de 31 minuts i 30 segons en una cursa dominada des del principi fins al final. Mounim s'ha mostrat satisfet pel triomf i per la victòria. En categoria femenina, Miriam Ortiz ha revalidat el títol de campiona de Catalunya i ressalta que l'objectiu d'aquest inici de temporada ja s'ha complert.





Miriam Ortiz

Estic molt contenta per aquest triomf en un circuit molt complicat.

Mourad Mounim

He trencat la cursa al quilòmetre 2 i he guanyat amb autoritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.