Gairebé 4.000 participants han disputat la 21a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

El Cros continua sent un referent esportiu a la comarca amb prop de 4.000 participants


  • Comparteix:

3.975 participants, a falta de confirmació oficial de l'organització, han disputat la 21a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat que s'ha disputat aquest diumenge al Parc de la Pollancreda. La recaptació de les inscripcions s'ha destinat a l'associació Gilgal Solidari, una entitat que treballa al barri de Sant Francesc - Monestir per a la integració, l'acompanyament social, l'acollida lingüística i el reforç escolar de la infància. La cursa ha fet una aposta per reduir la petjada ambiental i ha destacat la reducció de més de 12.000 envasos, que s'ha aconseguint repartint gots compostables i begudes isotòniques en ampolles grans. L'entrega de premis es farà aquest divendres a la plaça de Barcelona.

Les sortides llançades, en grups de quatre o cinc atletes ja són una mesura altament efectiva que ha evitat les aglomeracions i les caigudes a les sortides. Abans d'iniciar el cros, cal superar el fred i activar els músculs ja sigui de manera individual o amb un escalfament guiat des de l'organització. Cada participant tria quin és el camí més efectiu. Tot preparat ja per moure les cames, però abans cal fer la pertinent cua de les sortides. A partir del clàxon, ja es dona per iniciada la cursa que té diferents trams de dificultats i que sens dubte cal regular per arribar en òptimes condicions. Un traçat on els pares i mares fan sentir l'escalf als seus fills ja sigui animant o enregistrant el moment. A la línia d'arribada, alguns finalitzen amb total normalitat i d'altres pateixen més, però tots amb la satisfacció d'haver finalitzat la cursa. I un cop s'acaba el cros, cal recuperar-se amb fruita, begudes isotòniques i potenciar la sostenibilitat. El director del Cros, Xavier Requeno, ha ressaltat l'èxit de la cursa i de les sortides llançades que ajuden a mantenir l'ordre tant a l'arribada com a la sortida. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, han donan el tret de sortida a diferents categories.




Xavi Requeno

Les sortides llançades estan molt consolidades al Cros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.