El masculí sub 16 del Club Muntanyenc, sucampió del Campionat de Catalunya de clubs

La 15a edició de la competició s'ha celebrat a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell

L'equip masculí i el femení de la secció d'atletisme del Muntanyenc / Foto: CMSC

L'equip masculí sub 16 de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha proclamat subcampió de la 15a edició de Campionat de Catalunya de Clubs celebrada a Sabadell dissabte passat. El conjunt santcugatenc va finalitzar en segona posició per davant del CA Igualada i per darrere només de l'Avinent Manresa, el campió de la cita d'enguany. En categoria femenina, les atletes del Club Muntanyec van aconseguir l'onzena posició, mentre que el podi el van copar l'Igualada, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i el CE Penedès. Pots consultar els resultats complets en aquest enllaç.