Obertes les inscripcions per a la 36a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

La Mitja Marató de Sant Cugat es disputa el 29 de març i manté el circuit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Mitja Marató de Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la Mitja Marató de Sant Cugat / Foto: Localpres

La 36a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que es disputa el 29 de març, ja ha obert inscripcions a través de Mitjamarato.santcugatentitats.net. Els participants podran triar entre la Mitja, de 21 quilòmetres, i la del terç, de 7,5 quilòmetres. El termini per inscriure's a la cursa via online finalitza el 26 de març, tot i que l'organització recorda que el 28 de març es podran apuntar en el decurs de la recollida dels dorsals al PAV-3, sense dorsal personalitzat. El Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament organitzen la competició on s'espera més de 1.000 atletes.

ESCOLTA-HO

La cursa manté el traçat de 2019 i on tots els participants van posar molt bona nota al nou traçat. La sortida es mantindrà des de l'avinguda Pla del Vinyet, a les deu del matí, i arribada a la Rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. . Un circuit amb la sortida a l'avinguda Pla Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i l'arribada a la Rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. La recollida del dorsal, el xip i la samarreta es farà al PAV-3. El dissabte 28 de març es podrà recollir des de les deu del matí fins les vuit del vespre. Diumenge 29 de març, abans de la cursa, de vuit a nou del matí. El director de la Mitja Marató. Manel González, anima a tota la ciutadania a participar i amb una gran qualitat organitzativa.

Manel González ha passat pel magazín 'Sant Cugat a Fons'

El director de la cursa, Manel González, ha repassat les novetats de la nova edició.



Manel González

Desitjo que molta gent participi en una cursa consolidada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.