La secció d'atletisme del Club Munyanyenc suma 14 medalles en diferents campionats

El Muntanyenc aconsegueix 8 medalles al Català de pista coberta i 6 metalls per a l'Estatal


  • Comparteix:

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc continua sumant èixts / Font: Muntanyenc Sant Cugat

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc continua sumant èixts / Font: Muntanyenc Sant Cugat

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha sumat vuit medalles al Català sub 16 i sub 20 i sis metalls més al Campionat d'Espanya sub 18. L'entitat sancugatenca ha aconseguit cinc medalles d'or a les tres cites que consoliden el Club Muntanyenc Sant Cugat com un dels referents de l'atletisme català i estatal.

Sis medalles al Català sub 16

El 25è Campionat de Catalunya Sub16 a la Pista Coberta de Sabadell ha servit per veure un nou èxit del Muntanyenc. Medalla d’or per Antoni González en alçada amb un salt de 1,75 metres i Elda Romeva a la prova de triple salt, amb un salt d’11,35metres. i també medalla de plata als 300 metres.

A la prova de llargada, Mathios Rodriguez ha estat subcampió, amb una marca de 6,16 metres. Medalla de bronze en triple salt per a la Martina Zunino, amb un salt de 10,97 metres. L'equip masculí de 4x 300 metres integrat per Aleix Fuchs, Bernat Parra, Mathios Rodriguez i Isaias Artigas han aconseguit la tercera posició amb un temps de 2 minuts i 36 segons.

A la classificació per clubs, el Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha situat en segona posició després de sumar 51 punts entre els atletes de la categoria masculina i femenina.


Dues medalles d'or al Català sub 20

Doble medalla d'or per a l'Anna Monso al Campionat de Catalunya sub 20 a les proves de 60 i 200 metres.

Sis medalles a l'Estatal sub 18

Gran actuació dels nou atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat sumant sis podis i la segona millor posició per equips amb 47 punts.

A la prova de salt amb perxa femení, Clara Fernández es va proclamar campiona i Nerea Pérez ha estat segona amb 3,80 metres. Medalla de plata per Andrey Lavila en triple salt , prova en la que Marc Sala s’ha situat tercer. Bronze per a Víctor Velasco en llargada amb un salt de 6,78 metres i per a Jose González a la prova de 1.500 metres.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.