Dues medalles per atletes santcugatencs en el Campionat d'Espanya sub-16 d'atletisme

L'Aleix Fuchs i l'Elda Romeva pugen al podi en el campionat nacional disputat a Granollers


  • Comparteix:

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Aleix Fuchs i Elda Romeva al Campionat d'Espanya d'atletisme sub-16 / Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Aleix Fuchs i Elda Romeva al Campionat d'Espanya d'atletisme sub-16 / Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

Els atletes del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) Aleix Fuchs i Elda Romeva han obtingut una medalla en el Campionat d'Espanya sub-16 d'atletisme celebrat el passat cap de setmana, 24 i 25 d'octubre, a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Granollers (Vallès Oriental). Fuchs es va penjar la medalla de plata en la categoria de salt de llargada, amb una marca de 6,68 metres. Mentre que Romeva va guanyar la medalla de bronze en quedar en tercera posició aturant el cronòmetre en 41.14 segons en la cursa dels 300 metres llisos.

El campionat nacional s'ha saldat amb una extraodinària participació dels atletes catalans. En total, 30 medalles repartides en 8 d'or, 15 de plata i 7 de bronze. A destacar l'actuació del barberenc Adrián Gómez (UA Barberà), que ha fet el rècord d'Espanya en els 1.000m llisos de la categoria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.