Manel González deixa la direcció esportiva del Club Muntanyenc Sant Cugat

El santcugatenc també tanca la seva etapa com a director de la Mitja Marató de Sant Cugat


Temes relacionats

Pepe Díaz i Aroa Berenguel guanyen la 1a Cursa del Gall a Sant Cugat (31/des/19)

Houssame Eddin i Elena Loyo guanyen el Campionat d'Espanya de Mitja Marató a Sant Cugat (31/mar/19)


  • Comparteix:

Manel González tanca una etapa al Muntanyenc / Font: Cugat Mèdia

Manel González tanca una etapa al Muntanyenc / Font: Cugat Mèdia

El fins ara director esportiu del Club Muntanyenc Sant Cugat i de la Mitja Marató de Sant Cugat, Manel González, tanca el seu vincle amb aquests dos càrrecs després 'd'haver assolit els objectius marcats', segons González. El santcugatenc creu que és un bon moment per deixar els dos càrrecs i que altres persones puguin agafar les regnes d'aquests dos projectes que encapçala des de fa més d'una desena d'anys.

Manel González ha explicat les dues raons que l'han portat a tancar una etapa al Muntanyenc. González creu que "l'ambició de generar seccions esportives al club i que tinguin pes a l'entitat ja s'han assolit". " A més hi ha casos com el de l'atletisme, la marxa nòrdica o la rítmica que tenen èixt i que cal actualitzar-los i treballar moltíssim" diu el santcugatenc. Aquesta és una de les raons importants per deixar el càrrec.

L'altra raó és que la marxa del gerent de l'entitat, Jaume Pujol, juntament amb l'actual president, Silvano Bendinelli, que no es presentarà a la reelecció a finals d'any amb la convocatòria d'eleccions, han fet que es tanqui un cicle. "Quan marxés el Jaume, jo també ho faria i així ha estat".

"Estaré vinculat a club per si em necessiten i estaré a la seva disposició, però en segona fila" diu González. El santcugatenc ha estat un dels impulsors de la secció d'atletisme del Muntanyenc, referent català i estatal de base, i també una de les figures claus de la Mitja Marató de Sant Cugat en la seva modernització i assolint que fos Campionat d'Espanya el 2019. González també ha estat l'impulsor de la Cursa del Gall que s'ha disputat el 31 de desembre a la nostra ciutat amb una sola edició el 2019.








Manel González

Quan el Jaume marxés jo també ho faria. Vaig començar amb ell aquest projecte.

Manel González

Crec que ja hem consolidat les seccions esportives del club i cal actualitzar el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.