Sant Cugat aconsegueix dues medalles d'or a la Final Nacional


  • Comparteix:

Els atletes santcugatencs Aleix González en categoria cadet i Guillem López en categoria benjamí s'adjudiquen la Final Nacional de cros. La prova, disputada a Rubí amb més de 1.700 atletes, va comptar amb una setantena de corredors de Sant Cugat.

Els santcugatencs han tornat a ser protagonistes a una Final Nacional de cros. A Rubí, amb més de 1700 corredors repartits en 16 categories, la nostra ciutat ha aconseguit col·locar dos corredors al lloc més alt del podi. El primer d'ells, Guillem López, del CEIP Joan Maragall en categoria benjamí de nens nascuts l'any 1998. El segon guanyador Aleix González que, representant el Club Muntanyenc, s'ha adjudicat la final cadet. Dos bons resultats que deixen satisfet Osvaldo Romero, President de la secció d'Atletisme del Muntanyenc i mestre d'Educació Física al CEIP Maragall.



Osvaldo Romero

Les classificacions han estat molt bé. L'important, però, és que tots han participat molt bé


Tot i que aquests dos resultats són els més destacats, més de 70 nens i nenes de la ciutat han participat a la cita representant al Muntanyenc i a vàries escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.