Dos podis santcugatencs

Marc Olmos assoleix el sotscampionat català de cros benjamí i Guillem López queda tercer en categoria aleví. Els dos atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat es mostren molt satisfets per les seves actuacions.

Vic va ser l'escenari del Campionat de Catalunya de cros per clubs. Una cinquantena d'atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat van ser presents al català. Els resultats més destacats van ser dos podis aconseguits per Marc Olmos en categoria benjamí amb un temps de 4 minuts i 20 segons, a tres del campió de Catalunya, Nil Soler del Lloret. L'altra gran actuació correspon a l'aleví Guillem López que va pujar al tercer esglaó del podi amb un registre de 10 minuts i 47 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, la benjamina Elena Bardera va aconseguir la setena plaça amb una marca de 4 minuts i 8 segons.

La resta d'atletes del Muntanyenc van finalitzar entre els 50 primers classificats de cada categoria.