Rovira, ambiciós de cara al català per equips


  • Comparteix:

El llençador de pes Eloi Rovira disputa dissabte el Campionat de Catalunya de Clubs a l'aire lliure. El santcugatenc, que milita a les files del Futbol Club Barcelona, és el gran favorit en la seva modalitat. L'atleta espera guanyar la seva prova i la competició amb el seu club.

No témer la pressió. Aquest és el gran repte a superar per Eloi Rovira, llençador de pes santcugatenc i que milita a les files del Futbol Club Barcelona. Aquest dissabte a la tarda, Rovira participa a la 14a edició del Campionat de Catalunya de clubs, que tindrà lloc a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona. El santcugatenc és el màxim favorit a penjar-se la medalla d'or al coll, una medalla que ja ha aconseguit en 5 ocasions . És per aquest motiu que el gran rival de Rovira en aquest català serà la pressió, la pressió de saber-se el favorit.

Eloi Rovira

Tothom està pendent de tú. Tu mateix també et crees pressió, i has d'aprendre a conviure amb això. També és un incentiu l'haver de conviure amb un mateix


Però l'or en la prova individual no és l'únic objectiu del santcugatenc. Rovira mira més amunt i vol aconseguir també el títol de clubs amb el Barça. Sembla però, que aquest objectiu també està força a l'abast, ja que el club blau-grana és un dels habituals vencedors de la prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.