Primera festa de l'atletisme a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza dissabte la 'Nit de l'atletisme'. Un sopar amb lliurament de premis i alguna sorpresa més seran els ítems d'aquesta festa.

Més de 200 participants ja han confirmat la seva presència a la primera festa de l'atletisme, que a partir de dos quarts de nou del vespre tindrà lloc al Sant Cugat Hotel & Restaurant. Un acte que l'entitat local organitza per, d'una banda, mirar de reunir tota la gent del club i, de l'altra, per remarcar la importància d'aquest esport a la nostra ciutat. Tot això en una temporada en que el Muntanyenc ha aconseguit grans resultats als campionats de Catalunya i d'Espanya.

Osvaldo Romero

Farem un homenatge a la desapareguda Xènia Hosta, a la Lucía Caballero i al Jordi Vidal


Serà una nit molt especial, plena també d'homenatges i sorpeses, com explica el president de la secció d'atletisme del club Oswaldo Romero.
Aquesta ha estat una temporada de gran creixement per al club santcugatenc, no només pels resultats esportius, sino també pel l'increment social que ha viscut la secció, que ja compta amb un total de 96 atletes. La intenció, des del club, és la de continuar creixent i celebrant més 'Nits de l'atletisme'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.