Gran festa del cros a Sant Cugat


  • Comparteix:

La desena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat bat el rècord de participants amb uns 3000 atletes. La cursa celebra el seu desè aniversari demostrant una gran organització i consolidant-se com un referent de l'atletisme vallesà.

El parc de la Pollancreda es comença a quedar petit després d'acollir més de 8000 persones entre participants, pares i mares. Una dada històrica per celebrar el seu desè aniversari. Uns 3000 nens i nenes, des de prebenjamí fins a categoria popular, han gaudit d'un recorregut que enguany presentava alguns canvis. El regidor d'Esports, Xavier Amador, es mostra molt satisfet per la cursa.


Xavier Amador

Valoració molt positiva. Hem superat en 600 persones les inscripcions de l'any passat, i estem al màxim de la capacitat de la Pollancreda i estem molt orgullosos.



Cada participant ha rebut una bandolera en finalitzar la cursa. Una desena edició que passarà a la història amb uns 3000 nois i noies que han gaudit del cros i que fan que Sant Cugat es converteixi en un referent a nivell del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.