El Muntanyenc a la Sàhara Marathon


  • Comparteix:

La Sàhara Marathon

La Sàhara Marathon

El Club Muntanyenc Sant Cugat col·labora amb la Sàhara Marathon, una cursa solidària amb els campaments de refugiats del Sàhara, que es disputarà el 23 de febrer a Argèlia. L'entitat santcugatenca promourà la recollida de material i col·laborarà amb l'organització.

Sant Cugat continua sent solidària i en aquesta ocasió és el Club Muntanyenc qui col·labora amb una bona causa. Per novè any consecutiu, el Comitè Saharui promou la Sàhara Marathon amb una participació estimada de 300 atletes. El Muntanyenc va acollir la presentació d'aquesta prova, promourà la recollida de material pels refugiats dels campaments i també participarà amb dos atletes santcugatencs, Jaume i Arnau Pujol. Brahim Cheij, coordinador de la Sàhara Marathon, explica que és aquesta cursa.

Brahim Cheij

És una cursa solidària de nivell internacional


La cursa se celebrarà el 23 de febrer a Argèlia. Els atletes conviuran amb els refugiats a les haimes i coneixeran de primera mà la situació que es viu al continent africà. Cheij explica els objectius de la Sàhara Marathon.

Brahim Cheij

Esperem que la cursa continuï pujant de nivell i tothom sàpiga el problema dels saharuïs


A més d'aquesta cursa també se celebra una de paral·lela per a nens que tindrà una participació de 1000 joves. La data límit per inscriure´s és el 15 de gener. Tots els que volgueu ajudar en aquesta causa, podeu portar el vostre material esportiu a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat perquè arribi als campaments de refugiats del Sàhara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.