Èxit organitzatiu, tot i la davallada participativa


  • Comparteix:

Sortida de la categoria aleví del Cros

Sortida de la categoria aleví del Cros

Un total de 2.902 atletes han disputat l'11è Cros Ciutat de Sant Cugat, quedant-se a les portes d'arribar als 3.000 participants. El director de l'OMET i organitzador de la prova, Xavier Requeno, ha qualificat l'esdeveniment de gran èxit organitzatiu. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Cros Ciutat de Sant Cugat s'ha iniciat puntualment a les nou del matí (9:00) al Parc de la Pollancreda. El tret de sortida l'han donat els 150 atletes de la cursa popular, que és la categoria absoluta. Aquesta cursa ha superat la participació de l'edició anterior. Oriol Vilaplana i Esther Ramos s'han imposat en aquesta categoria.

La resta de curses han seguit l'ordre establert per l'organització. El públic ha omplert el circuit i molts s'han interessat per la promoció que s'ha fet del Campionat Europeu d'Atletisme de Barcelona, que se celebrarà l'any vinent. Per aquest motiu, tots els participants han lluït el logotip de l'europeu al dorsal i la prova ha estat animada per la mascota oficial de la competició, anomenada 'BARNI'.

L'alcalde, Lluís Recorder, creu que l'epidèmia de grip que afecta les escoles de Sant Cugat pot ser un dels motius de la menor participació.

Lluís Recoder

Aquest any s'ha de tenir en compte que algunes escoles tenien un 30% de nens amb grip.


El director de l'OMET i organitzador de la cursa, Xavier Requeno, s'ha mostrat satisfet pel nivell de preparació i organització del Cros.


Xavier Requeno

A nosaltres ens interessa anar millorant els aspectes organitzatius.



En finalitzar la cursa, els participants han rebut diferents regals del patrocinador, Capio Hospital General de Catalunya, que ha invertit 11.000 euros en el Cros.




  • Comparteix:

COMENTARIS

el cros ha sigut molt divertit l\\'any que ve tornaré a còrrer

judith. Enviat el 15/nov/09


Se tendria que mimar un poco mas a los chavales, ofreciendoles una bolsa un poco mejor, ya que ha sido justita.

Alberto. Enviat el 15/nov/09


DANIELA /9 anys a sigut molt divertit correa amb les mevas amigas i sempre em supero perque mes forso mes.l´any que ve tambe participare. ARTURO 6/anys a sigut molt dibartit pero me cansat una miqueta i tambe e fet tot lo mijor que he pogut.

Dart. Enviat el 15/nov/09


personalment crec que hi hauria d'haver una subdivisió de les categories en federades i no federades ja que els que normalment no corren puguin aspirar a algun premi i que no sempre guanyin els del club muntanyenc sant cugat o altres entitats esportives que per a ells aquesta cursa és com un entrenament més

Adriaan. Enviat el 5/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.