Bon paper dels atletes santcugatencs


  • Comparteix:

Cartell del Campionat

Cartell del Campionat

Les atletes santcugatenques Cora Salas i Maria Abadal aconsegueixen el bronze al salt de llargada i als 60 metres tanques, respectivament, en el Campionat d'Espanya d'atletisme en pista coberta disputat a Oviedo. Constança Cerrada i Roger Sunyer, que no han pujat al podi, aconsegueixen bones marques que els situen entre els 10 millors de l'estat.

Bona actuació dels quatre atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat que han participat a Oviedo aquest cap de setmana a la categoria cadet del Campionat d'Espanya d'atletisme. Cora Salas, que arribava amb la millor marca de l'any al salt de llargada, ha aconseguit la medalla de bronze. Maria Abadal també ha arribat en tercera posició als 60 metres tanques.

Roger Sunyer ha acabat sisè en la categoria masculina dels 60 metres tanques. Constança Cerrada, per la seva part, ha aconseguit la setena posició al salt de llargada i la quarta posició al triple salt. El president de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Manel González, afirma que els resultats són molt bons.

Manel González

És molt difícil superar els resultats ja que tots els atletes han fet marques personals



Tots els participants del Club Muntanyenc, que han estat finalistes en aquest campionat, confirmen el bon estat de la secció d'atletisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.