Doblen la participació


  • Comparteix:

Benito Ojeda, recull el premi de campió

Benito Ojeda, recull el premi de campió

La segona edició de la cursa popular del DIR supera les expectatives dels propis organitzadors i reuneix 700 esportistes, més del doble que l'any passat. El director del club i de la cursa, Albert Godoy, es mostra satisfet de la participació i assegura que el proper any repetiran perquè volen 'convertir la carrera en un referent a la ciutat'.

Amb més participació de la prevista s'ha disputat la segona cursa del DIR. Els 700 esportistes han completat els cinc quilòmetres de recorregut i després han pogut recuperar energies a la zona d'avituallament. El guanyador en categoria masculina, Benito Ojeda, ha completat el circuit en 16 minuts i malgrat la duresa del recorregut reconeix que avui estava millor que els seus rivals.

Benito Ojeda

Avui estava millor que els meus rivals i malgrat és un circuit dur, he pogut guanyar.




Pels que encara tenien forces s'han realitzat diverses activitats a l'aire lliure i les portes del club s'han obert perquè els assistents poguessin veure'n les instal·lacions. El director del club i de la cursa, Albert Godoy, es mostra satisfet per la participació dels santcugatencs.

Albert Godoy

Ens hem superat. Estem molt contents de col·laborar amb una activitat com aquesta pels santcugatencs.



L'organització assegura que l'any vinent es durà a terme la tercera edició de la cursa i esperen superar el nombre d'inscrits i 'convertir la carrera en un referent a la ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.