A 70 cm de la mínima per l'Europeu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Eloi Rovira

Imatge d'arxiu d'Eloi Rovira

El llançador de pes santcugatenc Eloi Rovira obté la quarta plaça de l'estatal en aconseguir una marca de 17 metres i 33 centímetres. Tot i que a Rovira li falten uns 70 cm per aconseguir la mínima per anar a l'Europeu, que se celebra aquest estiu a Barcelona, el santcugatenc es mostra tranquil i satisfet del paper realitzat aquest dissabte.

En el campionat hi participaven les vuit millors comunitats autonòmiques, entre elles Catalunya. Cada atleta ha participat individualment i després s'ha fet un sumatori de totes les puntuacions obtingudes per cada membre. D'aquesta manera, Catalunya s'ha proclamat per segon any consecutiu, campiona d'Espanya.
Pel que fa a Rovira ha aconseguit una marca de 17 metres i 33 centímetres, xifra que l'ha situat en la quarta posició. Tot i que l'objectiu de Rovira, d'arribar als 18m no s'ha pogut complir, el santcugatenc explica a Cugat.cat que encara queden moltes proves per aconseguir-ho.

Eloi Rovira

Dissabte no va ser una tarda magnífica perquè no em vaig trobar massa fi en la tècnica, però encara em queden moltes proves per acostar-me al 18'50m.


La propera cita del llançador de pes santcugatenc serà aquest dimecres, que té un control de marques per agafar ritme. Diumenge, Rovira serà present al meeting de Gavà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.