Eloi Rovira, subcampió a la Copa de Clubs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Eloi Rovira

Imatge d'arxiu d'Eloi Rovira

El llençador de pes santcugatenc Eloi Rovira s'acomiada de la temporada aconseguint el subcampionat de la Copa de Clubs amb el FC Barcelona i sumant un tercer lloc en la seva categoria. L'atleta local, que va fer una marca de 16,85 metres, fa una valoració positiva de la temporada tot i que reconeix que li hagués agradat poder participar a l'Europeu d'Atletisme de Barcelona 2010.

El club d'Eloi Rovira, el FC Barcelona, va estar a punt d'aconseguir el primer lloc, però finalment va ser el Playas de Castelló qui va aixecar la copa de campió. A la prova de llençament, el santcugatenc Eloi Rovira ha acabat tercer amb una marca de 16,85 metres i aportant 6 punts al club blaugrana. Rovira explica com s'ha sentit en aquest campionat.

Eloi Rovira

A nivell individual era una prova per acabar la temporada i complir amb el club.








Aquest segon lloc culer se suma al palmarès de Rovira d'enguany, en el que ha aconseguit també altres títols importants com el Campionat d'Espanya amb la selecció catalana o la Copa Catalunya de Clubs. Eloi Rovira tanca, doncs, un temporada que valora positivament.

Eloi Rovira

La temporada la valoro molt positivament. A nivell de club hem aconseguit molts títols i a nivell individual també.


Tot i els bons resultats, l'atleta santcugatenc reconeix que li hagués agradat poder classificar-se pel Campionat Europeu que s'ha celebrat a Barcelona aquests dies i que ha seguit amb atenció. Rovira reconeix que li feia enveja veure els atletes competint a Montjuïc.

Eloi Rovira

Tenia enveja per saber que se sent al competir a casa teva, amb tanta gent donant-te suport.



Ara, Rovira gaudirà d'un període de descans que li servirà per recuperar forces de cara a la temporada vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.