(13:40h) El Cros més massiu arriba a meta


  • Comparteix:

Imatge de la sortida de la categoria juvenil

Imatge de la sortida de la categoria juvenil

Prop de 3.600 nens i nenes han participat al 12è Cros Ciutat de Sant Cugat. L'edició més multitudinària de la història d'aquest esdeveniment, que ha tingut lloc al parc de la Pollancreda des des nou del matí, ha posat el punt i final a una jornada que ha arribat amb novetats com el canvi de traçat, degut a les obres de millora que s'estan duent a terme al costat de les pistes de petanca del parc. La cursa més nombrosa ha estat la que han disputat els benjamins de primer any, que ha comptat amb 408 nens. Cugat.cat, que és mitjà col·laborador del Cros, oferirà un ampli reportatge amb les millors imatges de la jornada a través del programa 'Grans Esdeveniments' del canal 'Esports' de Cugat tv.

L'increment de participació s'ha fet notar en totes les curses disputades, tant en les masculines com en les femenines de cada categoria. La carrera que ha comptat amb més atletes però, ha estat la que han disputat els benjamins de primer any, i és que han estat un total de 408 nens els que han completat els 750 metres de traçat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.