(10:50h) El Cros més multitudinari ja està en marxa


  • Comparteix:

Imatge de la sortida de la categoria juvenil

Imatge de la sortida de la categoria juvenil

El 12è Cros Ciutat de Sant Cugat, que té lloc al parc de la Pollancreda, ha donat el tret de sortida a les nou del matí amb la categoria popular. En total seran prop de 4.400 nens i nenes els que disputaran aquesta cursa, que enguany bat record de participació al comptar amb un increment del 22% respecte l'edició anterior. A banda de l'alta participació, que a hores d'ara omple el parc de gom a gom, l'edició d'enguany arriba amb petits canvis al traçat degut a les obres de millora que s'estan duent a terme al costat de les pistes de petanca. Cugat.cat, que és mitjà col·laborador del Cros, oferirà un ampli reportatge amb les millors imatges de la jornada a través del programa 'Grans Esdeveniments' del canal 'Esports' de Cugat tv.

Tot i que els dos circuits compten amb la mateixa distància que en edicions anteriors, un recorregut de 750 metres pels més petits i un de 1.100 metres pels més grans, enguany, la riera de Sant Cugat es creuarà pel pont que hi ha a la part alta del parc i no per la zona de les pistes de petanca, com passava en les edicions anteriors.

El Cros Ciutat de Sant Cugat torna a superar les previsions de l'organització al comptar amb 1.849 nenes i 2.521 nens que, dividits en nou categories, estan disputant, des de les nou del matí, un dels esdeveniments esportius més consolidats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.