Blanco anima els santcugatencs a participar a la Sant Silvestre


  • Comparteix:

Blanco durant l'acte a la Carpa

Blanco durant l'acte a la Carpa

L'atleta català Josep Lluís Blanco ha animat els santcugatencs a participar a la cursa Sant Silvestre que es disputa a la nostra ciutat el proper 31 de desembre. Blanco ha reunit prop de 300 persones a la Carpa la nit de divendres, on ha ofert una xerrada sobre la preparació per a les Sant Silvestres.

El corredor, conegut pel sobrenom de 'Wiss', ha aconseguit les seves millors marques en 3.000 metres obstacles. És campió d'Espanya, plata al campionat d'Europa de Goteborg 2006 i bronze al Campionat d'Europa de Barcelona 2010. Els amants de les curses i l'atletisme han rebut els consells del professional català, que ha estat acompanyat pel periodista esportiu Xavier Bonastre, el nutricionista Carles Morcillo i les atletes Alexandra Panatoyou i Mònica Aguilera.

Josep Lluís Blanco ha destacat la feina de l'organitzadora de la primera Sant Silvestre Barcelonesa que es disputarà a Sant Cugat i els ha desitjat molta sort.

Josep Lluís Blanco

Els desitjo sort a l'organització. Estan capacitats per portar molta gent. Els felicito per la seva labor.



L'atleta de Lloret de Mar també ha volgut animar tots els santcugatencs a participar en la prova, que es disputa a la nostra ciutat el 31 de desembre.

Josep Lluís Blanco

L'alcalde i les institucions s'han bolcat amb la prova. És important que la gent s'animi a participar.



En els últims dies Blanco ha estat notícia per l'expedient que li ha obert la Federació Espanyola d'Atletisme per un possible dopatge per EPO. Blanco ha defensat la seva innocència i ha presentat un recull d'al·legacions, a l'espera de la resolució del Comitè de Competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.