Podi pels infantils del Muntanyenc


  • Comparteix:

Font: // Club Muntanyenc Sant Cugat

Font: // Club Muntanyenc Sant Cugat

Segona posició per l'Infantil masculí i tercera pel femení del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) al Campionat de Catalunya Infantil de Clubs de Pista Coberta disputat a Sabadell. El responsable de la secció d'atletisme del CMSC, Oswaldo Romero, destaca l'alt nivell del campionat i del seu club tot i no obtenir els resultats de l'any passat quan van guanyar a les dues categories.

El Campionat de Catalunya Infantil de Clubs de Pista Coberta ha constat d'onze especialitats. Les modalitats han estat els 600 metres, 60 metres, 60 metres tanques, salt d'alçada, perxa, salt de llargada, 1000 metres, 2000 metres, 4per200, triple salt, llançament de pes. Les noies han quedat terceres per darrere de l'Agrupació de Catalunya i l'Integra Hospitalet. Per la seva banda en masculí se'ls ha escapat el triomf per pocs punts en favor del Joventut Atlètica Sabadell.

El coordinador del CMSC, Oswaldo Romero, valora la feina feta.

Osvaldo Romero

Els resultats es valoren bons, aquí Catalunya hi ha bons equips i molt potents econòmicament.





Així doncs, tot i que els resultats no han estat tan bons com l'any passat el CMSC ha tornat a donar una bona imatge a nivell català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.