Cap de setmana d'or


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els atletes del Club Muntanyenc Constança Cerrada, Êllâ Bestué i Francesc Viaplana s'han proclamat campions d'Espanya amb Catalunya aquest cap de setmana a Valladolid. D'altra banda, 18 santcugatencs més han pujat al podi al Campionat de Catalunya infantil, aleví i benjamí de clubs.

La selecció catalana ha aconseguit el Campionat d'Espanya cadet amb una participació destacada dels tres atletes del Club Muntanyenc. Cerrada i Viaplana han aconseguit la victòria individual en triple salt i Bestué ha estat sisena en s'alt.

El cap de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Oswaldo Romero, assegura que aquests triomfs converteixen el club en un referent.

Oswaldo Romero

El Club Muntanyenc ja comença a tenir renom a Catalunya i Espanya.


Per altra banda, 18 atletes del Club Muntanyenc han pujat al podi del Campionat de Catalunya de clubs infantil, aleví i benjamí. Han estat 10 medalles d'or, 4 de plata i 4 de bronze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.