Eloi Rovira a la Copa de Clubs d'estiu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'atleta santcugatenc Eloi Rovira participa aquest dissabte a Pamplona a la 8a Copa d'Atletisme de Clubs. El llençador de pes del FC Barcelona compta amb una de les millors marques de la competició i espera finalitzar en situacions de podi com la temporada passada on va ser subcampió amb el conjunt blaugrana i tercer a la prova de pes amb un llençament de 16,85 metres.

La millor marca d'enguany del santcugatenc han estat els 17,07 metres que va aconseguir al campionat de Catalunya en pista coberta. Aquest dissabte Rovira es postula com un dels favorits a la victòria final en la prova de pes que es disputarà a mitja tarda a l'estadi Larrabide de Pamplona. Una competició on la victòria final la obté el conjunt que ha sumat més punts en les diferents disciplines al llarg de la competició.

Eloi Rovira creu que la competició es decidirà entre el seu equip, el FC Barcelona, el Playas de Castellón i el València Terra i Mar, tot i que creu que tot està molt igualat.

Eloi Rovira

Sempre està molt apretada la competició i es decideix a la prova de relleus. Qualsevol errada és la que decideix la competició.



La Copa d'Atletisme de Clubs reuneix els vuit millors atletes de cada especialitat d'arreu de l'estat. Enguany participen atletes del FC Barcelona, equip al qual pertany Eloi Rovira, del Playas de Castellón, del València Terra i Mar, de l'Unicaja Atletismo, de Navarra Pamplona Atlético, de l'Alacant, del Cueva Nerja, del Kraftt San Sebastián, del Pontevedra, de l'A.D. Marathon i del Simply Scorpio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.