El Club Senglar Orientació se suma a La Marató de TV3


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Senglar Orientació s'ha volgut sumar i col·laborar amb la Marató de Televisió de Catalunya. L'entitat santcugatenca organitza aquest diumenge una cursa d'orientació en què la recaptació de les inscripcions serà per aquest esdeveniment que enguany va dedicat a la regeneració i transplantament d'òrgans i teixits. La cursa tindrà lloc al parc de Collserola.

Aquesta és la cinquena vegada que el Senglar Orientació col·labora amb la Marató de TV3. Fins ara, hi ha 140 inscrits per la cursa, però s'espera que diumenge ho facin al voltant d'uns 40 més. Tot i que la cursa es disputarà al parc de Collserola, el centre de competició estarà al parc de la Pollancreda. Està previst que a les nou del matí es donarà informació i es farà la recollida de targetes llogades. A dos quarts de deu del matí s'informarà els debutants, a les deu es donarà el tret de sortida i a un quart d'onze del matí ho faran en categoria cadira de rodes, encintats, especials olímpics i microrientació. La cursa estarà dividida en 11 categories, homes absoluts, homes veterans o majors de 35 anys, homes juvenils o menors de 18 anys, homes populars, dones absolut, dones veteranes, dones juvenils, dones populars, i pels més petits, un circuit encintat, circuit trail-o, per persones amb mobilitat reduïda, i circuit microrientació. Els participants hauran de trobar durant les tres hores de la cursa fins a un màxim de 30 fites.

El president del Senglar Orientació, Ramon Casals, explica quin és l'objectiu.

Ramon Casals

Recollir l'import de les inscripcions per a la Marató de TV3 i també serveix per donar a conèixer l'esport de l'orientació. El 70% dels inscrits mai ho ha fet.




Per aquells que no hi participin hi vulguin col·laborar amb la Marató de TV3 hi haurà fila zero perquè hi aportin la quantitat de diners que desitgin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.