El cadet del Club Muntanyenc Sant Cugat aconsegueix la plata en el Campionat de Catalunya de Clubs


  • Comparteix:

Êllâ Betsué abans de fer el salt. / Font:CMSC

Êllâ Betsué abans de fer el salt. / Font:CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) finalitza en segona posició en categoria cadet per darrere del ISS L'Hospitalet en el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta disputat a Sabadell. Les santcugatenques han aconseguit dues victòries, una en 600 metres mitjançant Blanca Rius i la segona en 60 metres tanques per mitjà de Ruth César. A més, el club santcugatenc també ha aconseguit cinc terceres posicions.

Blanca Rius ha aconseguit la victòria dels 600 metres amb un temps d'un minut, 42 segons i 83 centèsimes, mentre que Ruth César ha guanyat en els 60 metres tanques amb un crono de nou segons i 74 centèsimes.

La resta de podis han anat a càrrec d'Olivia Rubert, tercera en els 60 metres amb un temps vuit segons i 40 centèsimes, Laia González, que ha obtingut la mateixa posició en els 300 metres amb 44 segons i 34 centèsimes, Ángela Gutiérrez, Êllâ Betsué i Nora Taher. Gutiérrez ha fet una salt de dos metres i 45 centímetres en perxa, mentre que Betsué ha fet una marca de quatre metres i 89 centímetres en salt de llargada. Taher. de la seva banda, ha fet una marca de 10 metres i 52 centímetres en triple salt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.