Les 5 milles femenines de Valldoreix continuen sent un referent de l'atletisme català


  • Comparteix:

Presentació de les 5 milles femenines de Valldoreix

Presentació de les 5 milles femenines de Valldoreix

La 9ena edició de les 5 milles femenines de Valldoreix es disputarà diumenge de la setmana vinent i es converteix en una de les dues úniques curses a tot Catalunya destinades a les dones. L'EMD de Valldoreix, organitzadora de la competició, espera la participació de mig miler d'atletes. Cugat.cat és el mitjà oficial de la cursa.

'La Carrera de la Mujer' que es fa a Barcelona i les 5 milles femenines de Valldoreix són les dues úniques curses que s'organitzen a Catalunya únicament per a dones. Les inscripcions ja s'han obert i es poden formalitzar a través de Valldoreix.cat. El termini per apuntar-se finalitza dimarts de la setmana vinent. Fins al moment s'han incrit 87 atletes, però encara falta que les escoles de Sant Cugat envïin les seves inscripcions. Les categories aniran des de prebenjamins fins a sèniors i hauran de completar tres circuits diferents en funció de les edats de les participants. Un cop acabin la cursa, podran banyar-se a la piscina climatitzada del Complex Esportiu de Valldoreix.
La sortida serà des del carrer Brollador, davant del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, a partir de les deu del matí amb les categories prebenjamins i benjamins, a dos quarts d'onze serà el torn d'alevins, infantils i cadets, i a les onze les atletes juvenils, júniors, sèniors i veteranes. El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, defineix la cursa com a referent i emblemàtica.

Joaquim Castelló

Aquesta cursa és emblemàtica per a tots i sobretot per Valldoreix.


Enguany l'atleta homenatjada és Glòria Madrigal que fa cinc anys que disputa aquesta cursa i és professora d'Educació Física de l'IES Arnau Cadell. Madrigal no s'esperava aquest reconeixement.

Glòria Madrigal

Em fa molta il·lusió rebre aquest homenatge. Fa cinc anys que disputo aquesta cursa.



Cugat.cat és el mitjà oficial de la cursa i oferirà un resum amb les millors imatges de la cursa i també els resultats i classificacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.