Enric Gómez finalitza 25è a la Marató del Pol Nord


  • Comparteix:

Enric Gómez en una imatge d'arxiu

Enric Gómez en una imatge d'arxiu

L'atleta santcugatenc Enric Gómez ha finalitzat en 25a posició a la Marató del Pol Nord després d'aturar el crono en un temps de sis hores 46 minuts i sis segons. El santcugatenc ha fet els 42 quilòmetres i 192 metres de la Marató a 30 graus sota zero i ha arribat a la meta dues hores i mitja després del primer classificat, el britànic Andrew Murray.

Entre el primer classificat, Andrew Murray fins a la última, la nordamericana Rhoda Jones, hi ha hagut una diferencia de set hores i mitja. I és que la prova de la Marató de Pol Nord és de les denominades curses extremes com els atletes han pogut comprovar corrent a 30 graus sota zero sobre plaques de gel.

El santcugatenc Enric Gómez ha finalitzat la prova en 25a posició. Gómez ha necessitat sis hores 46 minuts i sis segons per recòrrer la distància que la portat fins al Pol Nord geogràfic. L'altre espanyol que competia a la prova, el segovià Luis Alonso, ha finalitzat segon a dos minuts i 30 segons de Murray. La prova ha comptat amb la participació de cinc dones, sent la australiana Demelza Farr la primera classificada amb un temps de sis hores sis minuts i 36 segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.