Enric Gómez, de Sant Cugat al Pol Nord


  • Comparteix:

Enric Gómez durant un dels entrenaments

Enric Gómez durant un dels entrenaments

L'atleta santcugatenc Enric Gómez ha estat un dels participants a la North Pole Marathon, una de les proves atlètiques més dures de l'atletisme mundial. En aquest reportatge podreu veure imatges de la preparació de Gómez els dies previs a la cursa i la història particular que ha viscut l'atleta amb aquesta Marató. Mira el reportatge

El santcugatenc Enric Gómez ha finalitzat la Marató del Pol Nord amb un temps de 6 hores 46 minuts i 6 segons, dues hores i mitja més tard que el guanyador de la cursa, Andrew Murray. Els participants han hagut de superar l'adversitat de córrer a 30 graus sota zero. En aquest reportatge hi veureu imatges de l'entrenament que feia Gómez per Collserola i en una cambra frigorífica de Sant Fost de Campsentelles on recreava les condicions que s'ha trobat al Pol Nord. Gómez explica com veia la prova hores abans de viatjar al sostre del món. L'atleta explica l'amor a primera vista amb la North Pole Marathon, una prova que assegura ha estat l'aventura de la seva vida.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.