El Pins del Vallès i el Joan Maragall, representants locals del 'Jugant a l'atletisme' català


  • Comparteix:

Imatge del campionat local

Imatge del campionat local

L'escola Pins del Vallès, en categoria femenina, i el Joan Maragall, en masculina, competeixen aquest diumenge al matí pel campionat de Catalunya 'Jugant a l'altetisme'. Després de proclamar-se campions de l'edició local, ara representen la ciutat en la competició nacional que es diputa al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i que reuneix les millors escoles de tot Catalunya.

Enguany, el campionat de Catalunya 'Jugant a l'atletisme' es disputa a la nostra ciutat. El Joan Maragall, com a vigents campions catalans i subcampions d'Espanya, són un dels equips favorits per repetir l'èxit de la temporada passada. En categoria femenina, el Pins del Vallès serà el representant local. El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Oswaldo Romero, assegurava durant el campionat local que els conjunts de Tarragona poden ser el campions i representar Catalunya a l'Estatal.

Oswaldo Romero

Fa quatre anys que Sant Cugat representa els equips de Catalunya a Espanya i jo crec que aquest any hi haurà un altre equip.





El guanyadors de cada categoria disputaran el campionat d'Espanya del 'Jugant a l'atletisme'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.