Prop d'un centenar d'atletes del Muntanyenc disputen el Català infantil, aleví i benjamí


  • Comparteix:

Imatge dels atletes del Muntanyenc

Imatge dels atletes del Muntanyenc

Els equips del Club Muntanyenc Sant Cugat infantil, aleví i benjamí, tant masculí com femení, disputen el Campionat de Catalunya aquest dissabte i diumenge a El Prat de Llobregat. El director tècnic de la secció, Manel González, creu que els infantils i els alevins són els que tenen més opcions de pujar al podi.

Prop de 100 atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat tenen la cita més important de la temporada en pista a l'aire lliure amb el Campionat de Catalunya. Els infantils obriran la jornada, tant masculí com femení, aquest dissabte a la tarda. Diumenge al matí serà el torn dels infantils i benjamins. El director tècnic de la secció, Manel González, creu que tots els equips de la secció tenen possibilitats d'aconseguir medalla.

Manel González

Els infantils i alevins tenen moltes opcions d'aconseguir medalla.



Els santcugatencs esperen igualar l'actuació de l'any passat en què l'infantil femení va quedar subcampió i l'infantil i l'aleví masculí, tercers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.