La mort d'un participant tenyeix de dol la Marxa de Cap de Rec


  • Comparteix:

Paisatge de la Marxa./ Font: Xavier Capdevila

Paisatge de la Marxa./ Font: Xavier Capdevila

La 6a edició de la Marxa Cap de Rec, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, ha estat marcada per la mort d'un dels participants, que ha patit un atac de cor durant la travessa. Els 500 atletes que han disputat la cursa han pogut completar una de les proves més importants de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Un atac de cor ha acabat amb la vida d'un veí de Vilafranca del Penedès que participava en la Marxa de Cap de Rec el passat dissabte. Havia abandonat la Marxa poc després de Prat de Xuïxirà i havia retornat a Cap de Rec amb molèsties al genoll. L'organitzador de la cursa, Toni Fuertes, explica com van anar els fets. Aquest incident ha estat la nota negativa d'una jornada marcada pel bon temps.

Toni Fuertes

Va anar al refugi i de cop i volta va caure inconscient davant unes persones que el van intentar ajudar. Els serveis mèdics van iniciar el procés de reanimació.


500 participants que han gaudit dels paisatges que ofereix la ruta. Des de l'organització es fa una valoració positiva de la prova.

Toni Fuertes

La valoració global és molt positiva. El punt negatiu va ser l'atac de cor d'un dels participants.



La Marxa de Cap de Rec aporta 21 punts a la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.