El cadet del Club Muntanyenc Sant Cugat, amb opcions de medalla a l'Estatal


  • Comparteix:

El CMSC aportarà 10 representants al Campionat d'Espanya d'Atletisme

El CMSC aportarà 10 representants al Campionat d'Espanya d'Atletisme

El conjunt cadet del Club Muntanyenc Sant Cugat disputa aquest cap de setmana a Castelló el Campionat d'Espanya d'Atletisme. L'entitat santcugatenca es mostra ambiciosa de cara aquesta prova i espera que dels 10 representants, s'aconsegueixin dues medalles i que un sis atletes es classifiquin entre els vuit millors de cada disciplina.

Arriba una de les cites més importants per al cadet del Club Muntanyenc Sant Cugat, l'Estatal d'atletisme. El club santcugatenc hi participa amb 10 representants, tres nois i set noies, tots ells de primer any. Ella Bastué, en salt de llargada, i Blanca Rius, en els 600 metres, representants de l'entitat santcugatenca, són dues de les favorites per fer-se amb medalla en la seva disciplina. Tot i això, el director tècnic de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Manel González, espera que d'aquests 10 participants almenys sis arribin a les finals.

Manel González

És un equip molt jove i amb moltes esperances. Jo penso que podem fer dues medalles i la resta poden ser sis finalistes.


El campionat d'Espanya d'Atletisme es disputa aquest cap de setmana a Castelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.