Ramon Adàlia en llargada i Ruth Cèsar en els 60 tanques es fan amb el 1r lloc


  • Comparteix:

Ruth Cèsar i Laia González al control de Sabadell

Ruth Cèsar i Laia González al control de Sabadell

Destacada actuació dels atletes del Muntanyenc en els controls de pista coberta de Catalunya, que s'han fet a Sabadell per a cadets, juvenils i júniors. En cadets, Ramon Adàlia es va imposar en salt de llargada amb un registre de 5,92 metres i Ruth Cèsar va fer el millor temps en els 60 metres tanques amb 9'24 segons.

Dissabte Sabadell va acollir una nova jornada de controls en pista coberta que va tenir en els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat alguns dels protagonistes.

Als primers llocs de Ramon Adàlia en llargada i Ruth Cèsar en 60 metres tanques se sumen el segon millor temps de Laia González també en la prova de 60 metres tanques amb 9'54 segons. Elena Verdera es va classificar segona en la prova dels 3.000 metres amb 10'46''37 minuts, Marc Salvatella tercer en salt d'alçada amb un 1,69 metres i Laura Parpal també tercera en salt de perxa amb 2,05 metres.

La marca d'Elena Verdera és mínima per participar en el campionat d'Espanya que tindrà lloc a València el mes de març. Verdera se suma així a Ruth Cèsar, Laia González, Ramon Adàlia i Nora Taher, que la van aconseguir la jornada anterior.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.