Mohamed Benhmbarka i Hasna Bahom guanyen la Sant Silvestre a Sant Cugat


  • Comparteix:

Mohamed Benhmbarka ha guanyat la Sant Silvestre a Sant Cugat

Mohamed Benhmbarka ha guanyat la Sant Silvestre a Sant Cugat

L'atleta marroquí Mohamed Benhmbarka guanya la 14a Sant Silvestre disputada a Sant Cugat amb un temps de 30 minuts i 12 segons. En categoria femenina, la marroquina Hasna Bahom s'ha imposat amb un temps de 35 minuts i 34 segons. 2.576 atletes han disputat aquesta cursa que tanca l'any esportiu a la nostra ciutat.



Triomf amb accent marroquí a la 14a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa disputada a Sant Cugat. Més de 2500 atletes han completat els 10 quilòmetres de la cursa. En categoria masculina, l'atleta marroquí Mohamed Benhmbarka s'ha imposat amb molta autoritat al segon classificat, Jaume Leiva. Benhmbarka es mostra content amb el triomf assolit a la nostra ciutat.

Mohamed Benhmbarka

La carrera ha estat tranquil·la, perquè estic entrenant molt bé i gràcies a Déu no he tingut lesions. Estic molt content i esperem que aquest 2013 guanyi moltes carreres.


En categoria femenina, l'atleta marroquí Hasna Bahom, actual campiona de la Mitja Marató de Sant Cugat, ha guanyat amb molta facilitat amb un temps de 35 minuts i 34 segons. Bahom destaca l'esforç que ha fet per guanyar la cursa.

Hasna Bahom

El meu objectiu era guanyar i fer marca. He sortit amb el grup, no tirava ningú i anant al meu ritme m'he quedat sola.


L'organització de la cursa ha confirmat que aquesta edició s'ha concertit en la més nombrosa feta a Sant Cugat amb 2576 atletes. Domingo López destaca que enguany la Sant Silvestre no ha tingut cap problema i és un nou èxit compartit amb la nostra ciutat.

Domingo López

Estic molt content perquè l'any passat vam tindre problemes a l'arribada i aquest any no hem tingut cap problema. La ciutat de Sant Cugat està contenta i jo també ho estic molt.


L'entrega de premis ha estat presidida pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, qui lloa el treball dels organitzadors i la participació.

Xavier Tizón

Respecte l'any passat hem tingut un increment de participació i això és molt positiu. La feina que s'ha fet refent la cursa s'ha vist complerta i d'aquí l'augment d'inscrits.


Un 2012 que s'acaba amb una cursa ja tradicional a la nostra ciutat.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.