Cora Salas acaba quarta a l'Estatal i aconsegueix nou rècord català


  • Comparteix:

Cora Salas ha aconseguit un nou rècord de Catalunya

Cora Salas ha aconseguit un nou rècord de Catalunya

La santcugatenca Cora Salas acaba quarta en salt de llargada a l'Estatal de pista coberta i supera el seu propi rècord de Catalunya júnior. En el mateix campionat, Zoya Naumov s'ha quedat a semifinals dels 800 metres, Maria Abadal ha caigut a primera ronda de tanques i Paula Martínez acaba novena als 60 metres tanques.

Cora Salas segueix superant-se i amb un marca de 5 metres i 87 centímetres ha millorat la seva pròpia marca personal que ja era rècord de Catalunya en categoria júnior. Amb aquest resultat Salas ha quedat quarta a l'Estatal absolut disputat a Sabadell defensant el Futbol Club Barcelona de la mateixa manera que Zoya Naumov i Maria Abadal. Naumov i Abadal no han tret uns resultats tan destacables. Abadal ha topat amb una tanca quan anava a un bon ritme i ha quedat enrere impedint que es classifiqués per a semifinals. Naumov ha fet un bon resultat en els 800 metres, però s'ha quedat a les portes de la final. Per la seva banda, Paula Martínez ha estat novena en 60 metres tanques defensant l'Associació Atlètica de Catalunya.

L'entrenador de Maria Abadal, Carles Triadó, destaca els bons resultats de les santcugatenques tenint en compte que són júniors i competien en categoria absoluta.

Carles Triadó

Han arribat al campionat absolut i amb bons resultats. Podem estar molt orgullosos com a tècnics i com a club.


Les properes competicions de les santcugatenques seran el campionat de Catalunya i el d'Espanya d'aquí a tres i quatre setmanes respectivament.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.