La secció d'atletisme espera arribar als 260 atletes comptant totes les categories


  • Comparteix:

El Muntanyenc continua formant molts atletes des de la base

El Muntanyenc continua formant molts atletes des de la base

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha inciat la temporada aquest dilluns amb la presència de 260 atletes entre les diferents categories. Prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil comencen a entrenar-se per tal de preparar la temporada que s'iniciarà amb el les competicions de cross i pista coberta a principis de novembre.

Les previsions fan presagiar que enguany el Muntanyenc incrementarà el nombre d'atletes respecte a d'altres temporades en un 10%. Una secció d'atletisme que va guanyant pes amb el pas del temps i que ja ha vist un increment respecte del curs anterior en aquest inici de temporada. El responsable de la secció d'atletisme, Manel González, es mostra optimista i veu clar que enguany hi haurà encara més atletes.

Manel González

Hi ha més atletes dels que van acabar l'any passat. Crec que podem arribar als 260 atletes, gairebé un 10 per cent més que l'any passat.


El club santcugatenc està en negociacions per continuar el conveni amb la secció d'atletisme del FC Barcelona, pel qual alguns atletes del Muntanyenc poden passar a formar part del club blaugrana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.