El paratriatleta Dani Nafría afronta la recta final d'una temporada intensa


  • Comparteix:

Dani Nafría, a l'estudi Ramon Barnils

Dani Nafría, a l'estudi Ramon Barnils

El paratriatleta santcugatenc Dani Nafría afronta el tram final d'un intens any en què ha participat en el Campionat del Món de la disciplina i ha obtingut nombrosos èxits que ha ampliat el seu palmarés. La següent cita de Nafría és a Sant Cugat, en el Cros de la ciutat. Abans no acabi l'any el santcugatenc participarà en tres curses més, complint el ritme de dues competicions per mes de mitjana que s'ha imposat enguany el triatleta.

Dani Nafría és qualificat per molts com un exemple de superació, un esportista a seguir. Però ell prefereix veure's com un atleta que entrena dia a dia per superar-se en els seus resultats, que enguany han estat meritoris. Cinc primers llocs, dos segones posicions i tres bronzes. A més, Nafría ha acabat en 24a posició del Campionat del Món de la seva modalitat, la TRI-5, en què ha fet bronze en el Campionat d'Espanya, i ha competit ja en distància olímpica a la Wild Wolf Triathlon Series by Polar Tarragona. Amb tot, Dani Nafría assegura que el potencial no es troba en el cos, sinó en el que el teu cap pot fer. Ho ha ressaltat al programa 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa' de Cugat.cat.

Dani Nafría

En distàncies més llargues és el cap el que juga. Físicament estàs preparat, per tant és el cap qui et dirà si tires o no tires.


Apassionat del bàsquet, ha practicat diferents esports fins posar-se en contacte amb la triatló. El seu rendiment, assegura, l'ha sorprès a ell mateix. Durant el novembre i el desembre Nafría competirà en quatre proves més. La primera, d'aquí a dos diumenges, al Cros de Sant Cugat. El 24 d'aquest mes serà a la Duatló de Muntanya Sprint de l'Ametlla del Vallès, mentre que durant el desembre competirà als 10 quilòmetres de Salou i a una altra duatló, en aquest cas a Cabrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.