Xavier Jurado i Laura Martínez es coronen a la 15a edició del Cros Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge prèvia a la sortida del Cros popular

Imatge prèvia a la sortida del Cros popular

Xavier Jurado i Laura Martin s'han proclamat vencedors de la categoria popular del 15è Cros Ciutat de Sant Cugat amb la màxima assistència de la seva història, 3899 corredors. Els participants, dividits en 21 categories, han omplert un any més el parc de la Pollancreda. El Cros també ha estrenat aquest any la col·laboració amb Càritas per realitzar una recollida d'aliments durant tota la jornada.



La 15a edició del Cros Sant Cugat ha comptat amb 21 categories des de la popular fins a la prebenjamí. Els alevins, benjamins i prebenjamins han estat dividits en quatre categories cada una separats pels de primer any i segon i també per nois i noies. Les distàncies i els recorreguts també han variat segons l'edat dels corredors i ha estat la popular, amb cinc quilòmetres i 440 metres la més llarga on s'han imposat Xavier Jurado i Laura Martin. Després dels juvenils i dels cadets on nois i noies han pres la sortida plegats, però amb una volta menys per part de les fèmines, ha arribat la cursa més aclamada, l'Special Cros. 15 corredors amb malalties psíquiques han corregut 470 metres entre aplaudiments. Després d'això ha arribat el torn dels alevins amb una de les novetats d'enguany, de dividir-los en diferents curses entre els nascuts el 2002 i el 2003.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a l'acte i ha donat el tret de sortida a la cursa d'aleví femení de primer any. Conesa celebra l'èxit d'aquesta cursa a la nostra ciutat.

Mercè Conesa

És un èxit i hem d'estar molt satisfets. Estem molt preparats i a més ens ha acompanyat el bon temps per veure el cros en el màxim esplendor.


El director de l'OMET i organitzador del Cros Sant Cugat, Xavier Requeno, s'ha mostrat orgullós del nou traçat que considera ha agradat molt als participants.

Xavier Requeno

És destacable el nou traçat perquè els corredors ens han felicitat. Si seguim com fins ara podem seguir-ho fent al parc de la Pollancreda.





A l'entrega de premis també s'ha volgut reconèixer els dos corredors que han participat més vegades al Cros que són Paola Perarnau i Marc Herrero que l'han disputat 11 vegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.