La Mitja Marató desestima ser Campionat de Catalunya a causa del cost


  • Comparteix:

Imatge de la sortida de l'última edició / Font: Mitjasantcugat.cat

Imatge de la sortida de l'última edició / Font: Mitjasantcugat.cat

L'organització de la Mitja Marató de Sant Cugat ha desestimat la possibilitat que l'edició de l'any que ve sigui Campionat de Catalunya per motius econòmics. Acollir el català suposa un increment aproximat d'uns 5.000 euros del pressupost i l'organització reconeix que no és assumible.

La decisió ha estat consensuada pels diferents membres de l'organització, Club Muntanyenc, CT Natació Sant Cugat i Ajuntament. Com reconeix el gerent del Club Muntanyenc (CMSC), Marc Dinarès, la Mitja Marató no genera els recursos suficients per assumir-ne el campionat.

Marc Dinarés

Si l'any passat no vam arribar pels terminis, ara ho hem descartat pels requeriments econòmics i tècnics. No és assumible amb el que genera l'activitat.


Acollir el campionat de Catalunya suposa augmentar l'estructura organitzativa, disposar de jutges, premis en metàl·lic i altres despeses addicionals. Això suposaria un increment del pressupost que l'organització ha valorat en uns 5.000 euros més.

De fet, la prova santcugatenca ja ha estat en una ocasió Campionat de Catalunya. Va ser el 2.008 quan la Mitja celebrava la 25a edició. Llavors la sortida es donava des de la plaça dels 4 Cantons i l'arribada tenia lloc a la nova plaça de la Vila.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.