La Sant Silvestre expressa la seva adaptació a la ciutat en l'entrega de premis


  • Comparteix:

La Sant Silvestre Barcelonesa i Sant Cugat mostren la seva bona relació en l'entrega de premis de la 15a edició, quarta a la nostra ciutat. Els millors atletes locals, els campions de les categories per edats, les millors disfresses, el millor equip, la millor fotografia i els classificats entre la quarta i la 17a posició en la general han estat guardonats amb diferents obsequis. Des de les tradicionals plaques de reconeixement fins a viatges, pulsòmetres o pernils han estat els premis que s'han entregat.

En una cerimònia presidida pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, el coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira, i la representant d'Ibercaja, Montserrat Cespedosa, participants i familiars dels corredors de la cursa han omplert la primera planta de l'ajuntament per rebre les diferents premis. Els classificats entre la posició quatre i set en la general, tant de dones com homes, han estat guardonades amb unes sabatilles, els corredors entre la vuitena i la 10a plaça amb un pulsòmetre, els classificats de la 11a a la 14a amb un pernil i els atletes que van acabar 15è, 16è i 17è podran seguir entrenant gràcies a una bossa cortesa de Santiveri.

La millor disfressa, tant a nivell individual, que s'ha endut Àdam Díaz, com a nivell col·lectiu, ha estat premiada amb un vol amb diferents opcions de destí. Antonio Romero ha recollit la placa a la millor fotografia, mentre que el millor equip ha estat la UA Rubí. També han tingut el seu reconeixement els millors en les cinc categories d'edats més enllà de la classificació general, de la mateixa manera que els santcugatencs en primera posició, Fernando Ruiz de Pedro en homes i Olga Álvarez en dones. El director tècnic de la cursa, Domingo López, ressalta que l'acord es troba en plena forma.

Domingo López

La regidoria d'Esports de Sant Cugat és casa nostra. Ens van rebre molt bé, i crec que es correspon. Per nosaltres que duri.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha ressaltat la bona relació entre la competició i la ciutat.

Xavier Tizon

És un matrimoni molt ben avingut. Moltíssimes inscripcions. Aquesta vegada no vam tenir cap problema, i la gent està molt satisfeta.


Enguany la Sant Silvestre va registrar una davallada en els inscrits, en una cursa en què va acollir més de 2.000 participants en la seva 15a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.