El Muntanyenc es penja quatre metalls en el Campionat de Catalunya juvenil


  • Comparteix:

El Muntanyenc obté quatre medalles en el Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta

El Muntanyenc obté quatre medalles en el Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat suma quatre metalls en el Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta. Ramon Adalia ha acabat primer en la prova de triple salt, Blanca Rius ha guanyat els 800 metres llisos femenins i Ella Bestué ha quedat segona en salt de longitud i tercera al triple salt. En el global de la competició, el Muntanyenc ha acabat en la cinquena posició de la classificació.

Bon paper del Club Muntanyenc Sant Cugat en el Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta disputat aquest cap de setmana a Sabadell. La secció d'atletisme de l'entitat ha sumat quatre medalles, dues d'or, una de plata i una de bronze, i ha situat la resta dels atletes en les primeres places de les seves respectives proves.

Ramon Adalia ha pujat al graó més alt del podi de triple salt mentre que Enric Rissi ha quedat quart. L'altre or santcugatenc ha estat de Blanca Rius, que ha estat primera en la prova dels 800 metres llisos.

Tot i no pujar al primer lloc del podi, la gran triomfadora de la jornada ha estat Ella Bestué, que ha quedat segona i tercera al salt de llargada i al triple salt, respectivament.

L'únic resultat negatiu ha estat l'abandonament de Ruth Cessar per una caiguda en els 60 metres tanques. El director de la secció d'atletisme del CMSC, Manel González, explica que els resulltats són molt positius de cara al salt que faran els atletes quan acabin la edad juvenil.

Manel González

L'edat juvenil és el límit del nostre projecte i aquests resultats ajuden els atletes a recol·locar-se


La pròxima cita de l'atletisme juvenil santcugatenc és el Campionat d'Espanya que es diputa la setmana vinent a València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.