La marxadora Beatriz Pascual és l'atleta homenatjada de les 5 Milles Femenines


Temes relacionats

Les 5 Milles Femenines de Valldoreix es renoven per fer la prova més atractiva (12/feb/14)


  • Comparteix:

Beatriz Pascual en el moment de la presentació a l'EMD Valldoreix

Beatriz Pascual en el moment de la presentació a l'EMD Valldoreix

La marxadora Beatriz Pascual serà l'atleta homenatjada a l'11a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, que es disputen aquest diumenge. La plusmarquista estatal participarà en la prova fent la seva especialitat. L'organització també ha confirmat la participació de la guanyadora de l'any passat, l'ucraïnesa Inna Lebedieva. Aquest dimecres es tanca el termini d'inscripcions.

Beatriz Pascual, campiona d'Espanya tant en categoria promesa com absoluta en diferents distàncies, serà el referent per a les participants amateurs que diumenge prendran part en la prova valldoreixenca. El volcal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Xavier Gavaldà, afirma que l'atleta és un exemple de motivació i èxit.

Xavier Gavaldà

La Beatriz simbolitza la dona esportista que comença de ben petita i arriba a dos Jocs Olímpics. Volem que serveixi de motivació.


Pascual, que actualment s'entrena al CAR Sant Cugat, participarà per primera vegada a les 5 Milles i és conscient que és una oportuniat per reivindicar l'esport femení.

Beatriz Pascual

Que sigui una cursa femenina ho fa més interessant perquè normalment a les curses la majoria són homes. És un motiu per gaudir-la.


L'organització ha confirmat que les inscripcions fetes fins ara arriben a les 250. Aquest dimecres es tanca el termini i l'EMD Valldoreix espera arribar als 500 participants.

A més, les 5 Milles ha tancat una col·laboració amb el Grup d'Ajuda Mama i Salut (GAMIS), una associació de dones afectades pel càncer de mama. L'organització de la cursa donarà 0,85 euros per cada xip retornable que es faci servir a la prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.