La 10a Cursa Medijocs torna a la Pollancreda el primer dissabte d'abril


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La cursa dels Medijocs celebrarà el 5 d'abril la 10a edició d'una prova que aplega uns 400 participants entre metges, familiars i practicants del running a la ciutat. L'organització farà un reconeixement especial als metges que han disputat totes les edicions. Les inscripcions, que s'han de fer al web Comb.cat, s'obriran la setmana vinent.

La cita tindrà lloc al Parc de la Pollancreda. La matinal començarà amb la cursa infantil a dos quart de deu i continuarà amb la d'adults a les deu. Els adults hauran de recórrer vuit quilòmetres des del parc a Can Borell i tornar a la Pollancreda.

Aquesta cursa té com objectiu que els professionals de la medicina siguin exemple de vida saludable com explica la presidenta dels Metges Joves del Col·legi de Metges de Catalunya, Adriana Batallé.

Adriana Batallé

L'objectiu és demostrar a la població que el col·lectiu mèdic practica esport i dóna exemple.


La Medijocs no és una prova exclusivament per a metges i el col·lectiu mèdic, i l'organització anima els santcugatencs que vulguin a participar de l'activitat. Un any més, la cursa compta amb el suport de l'Ajuntament i el Parc de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.