L'escola Europa presenta la secció de bàsquet de la mà d'Agustí Gasol


  • Comparteix:

L'escola Europa presenta dissabte els equips de bàsquet / Font: Escola Europa

L'escola Europa presenta dissabte els equips de bàsquet / Font: Escola Europa

La secció de bàsquet de l'escola Europa presenta dissabte a les dotze del migdia el seu projecte formatiu, que enguany compta amb l'impuls d'Agustí Gasol, pare dels germans Gasol. La secció augmenta el nombre de jugadors per aquest curs i en passa a tenir 142, repartits amb 11 conjunts que competeixen a nivell escolar i federat. Durant la presentació es disputaran tres partits amistosos a càrrec de l'infantil, el cadet i el júnior de l'escola.

El bàsquet a l'escola Europa segueix consolidant-se com una de les principals apostes esportives. La secció ha crescut amb 40 membres més aquest curs, 26 de les quals són noies. Això ha fet possible la creació de tres equips en categoria femenina. I tot plegat, amb l'assessorament i impuls d'Agustí Gasol, que aportarà els seus coneixements i experiència per ajudar a l'evolució del club, tal com ho explica el responsable del bàsquet a l'escola Europa, Èric Forné.

Èric Forné

L'Agustí coneix la nostra realitat basquetbolística des de fa anys, i aquest any ha volgut donar el seu gra de sorra. Seguim els seus consells per intentar crèixer com a club.


La presentació dels jugadors davant de familiars i afició es durà a terme al voltant de les onze del matí. Abans, l'infantil de l'Europa s'enfrontarà al Barberà en partit amistós, i el cadet ho farà contra el Caldes. Després de la desfilada dels jugadors arribarà el torn del júnior, que s'enfrontarà al Creu Alta Sabadell. Forné ressalta el creixement que ha experimentat la secció a les darreres quatre temporades.

Èric Forné

En aquests últims quatre anys vam començar amb 30 ó 40 nens i ara estem amb 142, i cada any anem creixent una mica més.


La pista de bàsquet de les instal·lacions de l'escola serà l'escenari d'aquesta tercera presentació de la secció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.