Bàsquet: Les jugadores de la UESC cauen davant el Femení Ronda


  • Comparteix:

Les jugadores de la Unió Esportiva Sant Cugat de bàsquet cauen per quatre punts a la pista del Femení Ronda en el partit corresponent a la segona jornada de lliga. Després d'un matx molt igualat, les d'Itas Luque perden l'avantatge i deixen escapar la victòria a l'últim quart del partit. El proper compromís per les vermell-i-negres serà aquest cap de setmana a casa enfront el Balaguer.

Durant els primers tres quarts del partit les santcugatenques van liderar el marcador per un o dos punts, però finalment el Femení Ronda va superar les locals per quatre punts. Amb aquest resultat les vermell-i-negres es col·loquen a mitja taula classificatòria.
Escoltem Ester Boté, jugadora de la UESC, comentant que el partit va ser molt irregular, però que van anar per davant al marcador gairabé tot el partit.

Ester Boté

"Durant els tres primers quarts anavèm guanyant"


Tot i que el joc és bo, Ester Boté afirma que al conjunt local encara li queda molt per treballar ja que les jugadores tot just es comencen a conèixer, tant dins com fora de la pista.

Ester Boté

"Encara ens falta treballar molt"


La propera cita per les d'Itas Luque serà el pròxim diumege a casa davant el Balaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.