La UESC supera les expectatives i acaba 10a al Campionat d'Espanya cadet


  • Comparteix:

El cadet de la UESC ha fet un resultat històric / Font: UESC.cat

El cadet de la UESC ha fet un resultat històric / Font: UESC.cat

El cadet 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat obté el millor resultat com a tercer equip català en un Campionat d'Espanya des de la temporada 2007/08. La UESC ha assolit la 10a plaça, i ha col·laborat a tenir tres equips catalans entre els 10 primers, juntament amb Barça i Penya. Va ser fa sis anys quan l'Akasvayu Girona va superar aquesta fita, acabant en sisena posició.

El tècnic del cadet 1 de la UESC, Òscar de Paula, va col·locar l'objectiu del seu equip a ser entre els 16 millors d'Espanya. I els vermell-i-negres han superat aquesta predicció, acabant en 10a posició després d'acabar segon al grup H per darrere del Reial Madrid i ser eliminat per un altre català, el Joventut de Badalona, a vuitens.

Precisament la Penya ha clos el campionat en tercera posició, mentre que el FC Barcelona ha fet el doblet després d'adjudicar-se el Campionat de Catalunya i el d'Espanya. Fa set temporades que tots dos clubs queden entre els cinc primers, i la UESC ha superat el paper del tercer equip català, habitualment més dèbil.

Amb la 10a plaça, els vermell-i-negres han superat, per exemple, el Sant Josep de Badalona, que el curs passat va ser 13è. Per trobar un equip millor hem d'anar fins la temporada 2007/08, quan l'Akasvayu Girona va assolir els quarts de final i va acabar sisè. Dues temporades abans, el Lleida va igualar el resultat d'enguany dels santcugatencs, tancant la llista dels 10 primers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.