La UESC fitxa Reyes, interior de luxe, mentre que Chica marxa al Montgat


  • Comparteix:

Victor Chica, a l'esquerra, marxa de la UESC, mentre que Alberto Reyes arriba / Font: Diaridebadalona.com

Victor Chica, a l'esquerra, marxa de la UESC, mentre que Alberto Reyes arriba / Font: Diaridebadalona.com

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina viurà canvis de gran transcendència de cara al curs 2014/15. Segons ha pogut saber Cugat.cat, Víctor Chica marxa del club santcugatenc per jugar al Montgat de Lliga EBA, mentre que l'equip de Marc Guillem incorpora un dels interiors de referència de Copa Catalunya, Alberto Reyes.

Les dues últimes setmanes han desencadenat moviments de magnitud en la configuració de la plantilla de la UESC 2014/15. Més enllà del comiat de Jordi Pons per retirada, el club santcugatenc ha confirmat cinc baixes més, una d'elles de gran impacte per a l'equip. La de l'escorta Víctor Chica, el jugador amb més incidència la darrera temporada i el 10è jugador més valorat del grup 2 de Copa Catalunya amb 14,34 punts.

El sabadellenc marxa al Montgat de Lliga EBA després de cinc temporades a la UESC, on ha anat creixent el seu protagonisme curs rere curs. Sota les ordres de Marc Guillem, Pep Claret, David Lizano i de nou Marc Guillem, Chica ha evolucionat fins fer un pas endavant a la categoria tal com afirma el seu ja extècnic.

Marc Guillem

Ha crescut moltíssim com a jugador, i aquesta temporada ha destacat. Amb el salt de qualitat li han arribat propostes interessants.


El capítol de baixes s'amplia amb quatre noms més. El de l'aler Patrick Reyes, que marxa al Santfeliuenc de Lliga EBA, el de Xavi Plandiura, que es posarà a les ordres del també jugador de la UESC Santi Suso al Vedruna Gràcia, el de James Steele, que marxa a l'estranger i el d'Adrià Hijos, que deixa l'entitat per seguir creixent.

La notícia de la marxa de Chica arriba en el moment en què s'ha sabut que el joc interior de l'equip santcugatenc es veurà reforçat amb una incorporació de luxe. Alberto Reyes, un dels alers-pivots més determinants de Copa Catalunya, arriba amb una targeta de presentació envejable. I és que la UESC ha patit en les últimes temporades la bona feina del que va ser el sisè jugador més valorat del curs passat, amb 16,29 punts.

Malgrat la seva joventut, 24 anys, Reyes ja ha demostrat a l'Aqua, al Sant Josep i al Barberà aquesta última temporada la seva versatilitat. Intens tant en defensa com en atac, té gran qualitat a prop del cèrcol i genera circulació amb la línia exterior. Tot plegat, una peça que pot ajudar molt l'equip de Marc Guillem, tal com el tècnic reconeix.

Marc Guillem

L'Alberto té un instint especial per jugar a bàsquet. És un jugador molt intens, connecta molt bé amb els exteriors.


Pel que fa a les renovacions, Guillem ha destacat la continuïtat ja definitiva dels dos bases, tant Lluís Curto com Adrià Mesa, fet que ha considerat 'clau' per a l'equip. El club també ha confirmat que els exteriors Víctor Sabartés i Sergi Balagué segueixen, renovacions que s'uneixen a les de Clemente, Suso i Vilavella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.